MediaWatch

TvDanmark1-2 i bedring

Efter en groggy start på året, hvor de to kanaler leverede en noget lavere seerandel end med blot én kanal året tidligere, er skuden så småt ved at vende.

Efter programændringer gennemført sidst i marts er slået igennem, har TvDanmark1-2 ligget med en kommerciel share, der næsten er på niveau med 1999, nemlig godt 13%".

TvDanmarks ledelse erkendte sin fejlslåede strategi for nogle uger siden og genetablerede en attraktiv programflade på TvDanmark2. Forskellen er bl.a. at 2'eren kan ses af 70%. 1'eren af 45%.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs