MediaWatch

Vindere og tabere i ny kabel-TV pakke

Markedsføringen indledes i maj måned. TeleDanmark Kabel-TV tilbyder i øjeblikket to pakker, grundpakken med public service kanalerne og den store pakke med godt 30 kanaler.

Mellempakken bliver et nyt tilbud til kabelabonnenter til en mellempris. Tilbudet indeholder public service kanalerne, lokale kanaler, nabolandskanaler - samt TV3 og 3+. Prisen er ikke offentliggjort men ligger mellem den nuværende grundpakke og store pakke.

Det ventes, at en del vil fravælge den store pakke og endnu flere vil bytte grundpakken ud med mellempakken. Dette vil påvirke udbredelsen negativt på en række danske kanaler som f.eks. TV6, TvDanmark1 og DK4.

Modsat vil det alt andet lige være til fordel for TV3 og 3+. En mellempakke uden TvDanmark1 kan lægge yderligere pres på den nye kanal, der netop er målt til en relativ beskeden penetration på knap 45% ifølge Gallup.

Tele Danmark har ladet forstå at man på et tidspunkt vil gennemføre en markedsundersøgelse - som man gjorde i 1999 med TV3 og 3+ - og derefter overveje at inkludere TvDanmark1 i mellempakken. TvDanmark2 er baseret på lokale kanaler og ligger derfor i grundpakken.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs