MediaWatch

Business as usual hos Microsoft

Microsoft præsenterede tidligere på ugen det nye styresystem Windows Me, og her fremgik det, at browseren Microsoft Explorer var integreret i styresystemet, skriver Computerworld.

Dermed går softwareleverandøren stik imod de amerikanske monopol-myndigheders kendelse om at lette konkurrencen på markedet for styresystemer, hvor integrationen af browseren netop var medvirkende årsag til at Microsoft blev dømt for at have overtrådt antimonopolloven.

Microsoft har desuden integreret multimediesoftware i det kommende styresystem Windows Me, og dermed rettes et direkte angreb mod det nu dominerende produkt RealPlayer fra producenten RealNetworks. Samme strategi, som Microsoft i sin tid anvendte til at angribe Netscape.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs