MediaWatch

Rift om Orange

Orange ejes i dag af verdens største mobil-operatør Vodafone Airtouch efter overtagelsen af tyske Mannesmann. EU-komissionen kræver selskabet frasolgt, som et af betingelserne for at godkende fusionen mellem Vodafone og tyske Mannesmann, så Vodafone ikke kommer til at eje to mobil-operatører i UK, skriver CNN.

Orange er et af de selskaber, som forsøger at få del i et af de fem UMTS-licenser, som den britiske regering i øjeblikket har udbudt til auktion.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs