MediaWatch

Kommende gennembrud for e-handel

Undersøgelsen, som Tele-Europe har foretaget for ICL, viser, at det primært er IT-ydelser og –produkter, som virksomhederne og det offentlige planlægger at købe over Internettet, skriver Jyllands Posten. Her planlægger hver tredje virksomhed at købe IT online, og 61 procent af disse regner med at mere en en tiendedel af de samlede IT-indkøb bliver via e-handel.

De forudsigelser repræsenterer et boom i dansk e-handel, mener marketingdirektør Hans Olsen fra ICL. Overraskende viser undersøgelsen, at under halvdelen af de statslige institutioner har en politik nu eller er i gang med at formulere en for indkøb via Internettet.

Regeringen har netop opfordret de statslige institutioner til at få formuleret en indkøbspoltik på det område i regeringens IT- og Telepolitiske redegørelse. De private virksomheder er derimod længere fremme med at forberede e-indkøb, hvor fire ud af fem allerede er i gang med planerne.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs