MediaWatch

Ny konkurrent på telemarkedet

Teleselskabet SuperTEL kører i øjeblikket en massiv reklamekampagne, for at oplyse danskerne om de favorable tilbud på udenlandstelefoni, som ligger markant under de øvrige udbyderes. Med SuperTEL kan kunderne blandt andet ringe til Sverige for 80 ører per minut eller USA for 90 ører per minut, skriver Jyllands Posten.

Ifølge teleekspert Torben Rune fra firmaet Netplan repræsenterer SuperTEL’s markedsintroduktion et gennembrud for konkurrencen på telemarkedet.

SuperTEL startede for et år siden i Finland, og er nu også repræsenteret i Schweiz, Sverige, Danmark og senere Storbritannien. Systemet er fuldautomatiseret, hvor alt styres over Internettet fra oprettelse af kundekonto til fakturering og automatisk betaling over kundens kreditkort.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs