MediaWatch

Internettjeneste sammenligner banktilbud

Fire personer, alle med erfaringer fra den finansielle sektor har oprettet Mybanker.dk, som skal gøre det lettere for den almindelige forbruger at gennemskue det finansielle marked. Mybanker indsamler oplysninger fra mere end 35 pengeinstitutter i Danmark om rentesatser, gebyrer, kontingenter og andet, så forbrugerne kan tjekke, for eksempel hvem der har de billigste rentesatser, eller de kan sammenligne egne økonomiske forhold med de mange bankers tilbud, skriver Børsen.

Mybanker.dk har planer om at øge antallet af banker, som indgår i oversigten, til omkring 80, og de tilbydes alle selv at opdatere oversigten med egne rentesatser og gebyrer. Mybanker forventer at få over 150.000 brugere om måneden.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs