MediaWatch

Motorola klar med WAP mobiltelefon

Med Motorolas tri-band mobiltelefon kan europæiske forretningsrejsende tage mobiltelefonen med til USA og koble sig op på et af de lokale net derovre. Tri-band telefonen understøtter nemlig både de europæiske og det amerikanske GSM-net, skriver Berlingske Tidende. Og så er der oven i købet WAP indlagt i den nye mobiltelefon, som Motorola har valgt at kalde for Timeport L7089. Motorola planlægger at markedsføre omkring 22 forskellige WAP-modeller.

Ifølge Berlingske Tidende kommer den nye Timeport mobiltelefon fra Motorola til at koste 2.499 kroner eksklusiv moms.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs