MediaWatch

Svensk el-selskab vil sælge telefoni i Danmark

På verdensplan arbejder svenske Vattenfall med et budget til investeringer på bredbåndsområdet på 1 milliard svenske kroner, og man er i gang med at etablere kraftige motorveje for digital kommunikation mellem Stockholm, Göteborg og Malmö.

I Danmark satser Vattenfall gennem datterselskabet Ström A/S på at blive en dominerende udbyder af både strøm, telefoni, Internet mv. I Sverige har Vattenfall på fem måneder fået over 50.000 telekunder, og den samme strategi vil blive fulgt i Danmark, oplyser direktør Per Ebert fra Ström til Jyllands Posten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs