MediaWatch

Interesse for dansk Net-sikkerhed i USA

Neupart & Munkedal, der har udviklet et patenteret system, som automatisk kan finde og advare om sikkerhedshuller på websider, har netop præsenteret produktet SecureScan på Computer Associates internationale seminar, CSA World, skriver Berlingske Tidende.

Her fik Neupart & Munkedal mange henvendelser fra firmaer, som ønskede at forhandle SecureScan. Det bekræfter interessen for det nye system, mener sikkerhedskonsulent Bo Nørgaard fra Neupart & Munkedal, og man er derfor gået i gang med at ansætte nye medarbejdere og oprette kontorer de største amerikanske byer, som kan føre til, at selskabet lader sig børsnotere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs