MediaWatch

Endelig konkurrence på bredbåndsnet

Mobilix kan ikke oplyse de eksakte tal for investeringens størrelse, men der bliver tale om et pænt trecifret millionbeløb, skriver Børsen.

Mobilix’s aftale med Tele Danmark betyder at de øvrige teleoperatører i Danmark har mulighed for at indgå en tilsvarende aftale på samme betingelser. Dermed ser der endelig ud til at komme konkurrence på bredbåndsområdet.

Teleselskaberne har i over to år forsøgt at indgå aftaler med Tele Danmark om adgang til kobbernettet. Sidste år planlagde Telia at opbygge eget berdbåndsnet, men efter langvarige forhandlinger med Tele Danmark uden at det udmøntede sig i en acceptabel aftale, skrinlagde Telia sine planer.

Også World Online og CyberCity er i gang med at investere betydelige beløb i opbygning af bredbåndsnet i Danmark.

Læs også pressemeddelelsen fra Mobilix.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs