MediaWatch

WAP skal gøres brugervenligt

Den danske WAP-tjeneste Wapportal satser stort på udbredelsen af det mobile Internet. WAP-portal kom til verden i slutningen af 1999. I Danmark har man netop lanceret en ny web-site, på mandag starter portalen i Sverige og i april måned i Norge, skriver Jyllands Posten.

De massive satsninger på WAP bygger alene på en forventning om at det netop bliver den standard, som i fremtiden vil være standardudstyr i de fleste mobiltelefoner. For endnu har ikke ret mange købt en WAP-telefon, og det er langt de færreste danskere, der overhovedet ved, hvad en WAP-telefon er. Men branchen tro på det, og det gør adnministrerende direktør Johnny Bauer, fra Wapportal også. Wapportal har siden lanceringen i november måned sidste år haft 40.000 besøgende, og heraf har de omkring 2.000 logget på via WAP-telefonen.

Ifølge Bauer er Wapportals eksistens dybt afhængig af, at der kommer Wap-telefoner nok på markedet, og at der kommer nok tjenester i udbud. Men det handler også om at gøre WAP brugervenligt, så alle kan forstå den, for ellers vil udbredelsen udeblive.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs