MediaWatch

WAP skal gøres brugervenligt

Den danske WAP-tjeneste Wapportal satser stort på udbredelsen af det mobile Internet. WAP-portal kom til verden i slutningen af 1999. I Danmark har man netop lanceret en ny web-site, på mandag starter portalen i Sverige og i april måned i Norge, skriver Jyllands Posten.

De massive satsninger på WAP bygger alene på en forventning om at det netop bliver den standard, som i fremtiden vil være standardudstyr i de fleste mobiltelefoner. For endnu har ikke ret mange købt en WAP-telefon, og det er langt de færreste danskere, der overhovedet ved, hvad en WAP-telefon er. Men branchen tro på det, og det gør adnministrerende direktør Johnny Bauer, fra Wapportal også. Wapportal har siden lanceringen i november måned sidste år haft 40.000 besøgende, og heraf har de omkring 2.000 logget på via WAP-telefonen.

Ifølge Bauer er Wapportals eksistens dybt afhængig af, at der kommer Wap-telefoner nok på markedet, og at der kommer nok tjenester i udbud. Men det handler også om at gøre WAP brugervenligt, så alle kan forstå den, for ellers vil udbredelsen udeblive.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs