MediaWatch

Tele Danmark lover bredbånd, hvis...

Forbrugspriserne vil falde med op til 7 procent, hvis Danmark udnytter netværksøkonomiens muligheder fuldt ud, mener Tele Danmark.

Det er blot et af de mange fordele, som Tele Danmarks administrerende direktør Henning Dyremose fremhæver fra en ny rapport om Danmarks muligheder i netværksøkonomien, som tele-selskabet har sendt til de politiske tele-ordførere, skriver Berlingske Tidende.

Dyremose tilbyder den danske regering at Tele Danmark vil investere i et bredbåndsnet, men det forudsætter til gengæld, at der kommer stabilitet i lovgivningen på teleområdet, så selskabet kan være sikker på at få sin investering hjem igen.

Ifølge rapporten vil Danmark og de øvrige skandinaviske lande kunne ligge sig i spidsen af den europæiske netværksøkonomi, blandt andet på grund af den store andel af servicevirksomheder.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs