MediaWatch

Det offentlige underkender IT som strategi

Det offentlige opfatter stadigvæk i alt for høj grad IT som et værktøj på linie med for eksempel en skrivemaskine, skriver IT-chef i EU-direktoratet Sten Mogensen i et debatindlæg i Berlingske Tidende.

Derfor underkendes oftest behovet for at ansætte tilstrækkeligt kvalificeret arbejdskraft til at gennemføre projekterne, og cheferne gør ikke noget særligt ud af at kende til dem.

Ifølge Sten Mogensen hænger IT- og forretningsudvikling uløseligt sammen. Udvikling og implementering af nye IT-systemer kræver, at der fokuseres på at integrere projekterne i eksisterende forretningsgange, regler med videre, og det kræver i lige så høj grad ledelsens engagement, som hvis der var tale om forretningsudviklingsprojekter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs