MediaWatch

Hurtigere Internet - højere forbrug

Telia Stofa har gennemført en undersøgelse blandt 7.000 af selskabets 18.000 kunder, som alle har adgang til højhastigheds-Internet via Stofa’s kabel-net. Heraf fremgår det, at 91 procent bruger Internettet oftere, efter at de har skiftet fra en 56K-modem forbindelse til Telia Stofa’s højhastighedsforbindelse, og 76 procent svarer, at de nu opholder sig længere tid på Internettet, skriver Jyllands Posten.

Også forbrugere, som kommer fra de relativt hurtige ISDN-forbindelser, ændrer Internet-adfærd, når de får en hurtigere forbindelse. Her svarer hele 60 procent, at de med Telia Stofas forbindelser bruger Internettet oftere og længere tid af gangen. Ifølge administrerende direktør Søren Gaardboe fra Telia Stofa er selskabets kabel-løsning 10 gange hurtigere end en ISDN-forbindelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs