MediaWatch

Populære norske Nettavisen

Nettavisen blev startet op for kun to et halvt år siden, og i dag bliver den af nordmændene betragtet på lige fod med etablerede medier, skriver Politiken. Stifteren Odd Harald Hauge er tidligere journalist på den norske avis Aftenposten, og han er blevet mangemillionær på Nettavisen. Sidste sommer solgte han Nettavisen til det svenske web-firma Spray for 200 millioner kroner. Spray er også den nye ejer af Danmarks største portal, Jubii.

På kort tid er Nettavisen blevet et af Norges mest kendte aviser. Ifølge Hauge læser alle politikere den, og over 75 procent af alle nordmænd over 15 år kender den.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs