MediaWatch

Svenskernes fusion med Pixelpark aflyst

Fusionsmodellen, som skulle skabe Europas største Internet-konsulent og Web-designvirksomhed, byggede på et aktieswap. Værdien af den aktiepost, som de to svenske virksomheder skulle sidde på i et nye selskab, er imidlertid faldet med 940 millioner kroner, som følge af kursfaldet på Pixelparks aktier, og det har fået svenskerne til at trække følehornene til sig og bede om en genforhandling af kontrakten, skriver Børsen.

Ifølge Jyllands Posten har nyheden om at fusionen er aflyst fået kursen på Pixelparks aktier til at stige med hele 27 procent. Investorerne har efter sigende været bekymrede for, om Pixelpark nu også ville være i stand til at håndtere en så stor koncern.

Også kurserne på Cell Networks og Mandators aktier er steget siden meddelelsen om fusionsforliset.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs