MediaWatch

Svenskernes fusion med Pixelpark aflyst

Fusionsmodellen, som skulle skabe Europas største Internet-konsulent og Web-designvirksomhed, byggede på et aktieswap. Værdien af den aktiepost, som de to svenske virksomheder skulle sidde på i et nye selskab, er imidlertid faldet med 940 millioner kroner, som følge af kursfaldet på Pixelparks aktier, og det har fået svenskerne til at trække følehornene til sig og bede om en genforhandling af kontrakten, skriver Børsen.

Ifølge Jyllands Posten har nyheden om at fusionen er aflyst fået kursen på Pixelparks aktier til at stige med hele 27 procent. Investorerne har efter sigende været bekymrede for, om Pixelpark nu også ville være i stand til at håndtere en så stor koncern.

Også kurserne på Cell Networks og Mandators aktier er steget siden meddelelsen om fusionsforliset.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs