MediaWatch

Expert på nettet

Expert-kæden er verdens største indkøber af forbrugerelektronik, og de 100 butikker i Danmark omsætter for omkring en milliard kroner om året. Den frivillige kæde har endnu ikke helt lagt sig fast på en forretningsmodel, men det ligger fast, at der bliver tale om direkte levering fra de lokale butikker til kunderne, skriver Børsen.

Expert vil fra den første juni sælge alt fra ghettoblastere, fjernsyn og computere i e-handels-butikken, og der bliver også tale om helt nye tilbud og rene nettilbud som slagtilbud og aktioner i lig med tilbudene på LetsBuyIt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs