MediaWatch

Expert på nettet

Expert-kæden er verdens største indkøber af forbrugerelektronik, og de 100 butikker i Danmark omsætter for omkring en milliard kroner om året. Den frivillige kæde har endnu ikke helt lagt sig fast på en forretningsmodel, men det ligger fast, at der bliver tale om direkte levering fra de lokale butikker til kunderne, skriver Børsen.

Expert vil fra den første juni sælge alt fra ghettoblastere, fjernsyn og computere i e-handels-butikken, og der bliver også tale om helt nye tilbud og rene nettilbud som slagtilbud og aktioner i lig med tilbudene på LetsBuyIt.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs