MediaWatch

TV 2 Interactive er en formue værd

TV 2’s massive satsninger på TV-stationens Internet-del har båret frugt. TV 2’s website blev lanceret for halvandet år siden, og den er nu oppe på at give et milliardafkast, skriver Børsen. Hvis Internet-delen oven i købet blev introduceret på Fondsbørsen, så vil TV 2 kunne rejse den fornødne kapital til at videreudvikle konceptet.

Det er Senior Portfolio Manager Jimmy Fussing Nielsen fra BankInvests afdeling for Telemedia-aktier, som kommer med den positive vurdering af TV 2’s Internet-del. Hvis ikke tv2.dk sørger for at blive børsnoteret, så vil det sandsynligvis være svært at nå toppen, mener han, og så risikerer man at blive udkonkurreret af de udenlandske websites med milliardbudgettet i ryggen.

Danmarks største Internet-portal Jubii har netop anklaget TV 2 for at drive konkurrenceforvridende virksomhed ved at drive Internetdelen for licensmidler, og man har derfor indklaget stationen for EU.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs