MediaWatch

TV 2 Interactive er en formue værd

TV 2’s massive satsninger på TV-stationens Internet-del har båret frugt. TV 2’s website blev lanceret for halvandet år siden, og den er nu oppe på at give et milliardafkast, skriver Børsen. Hvis Internet-delen oven i købet blev introduceret på Fondsbørsen, så vil TV 2 kunne rejse den fornødne kapital til at videreudvikle konceptet.

Det er Senior Portfolio Manager Jimmy Fussing Nielsen fra BankInvests afdeling for Telemedia-aktier, som kommer med den positive vurdering af TV 2’s Internet-del. Hvis ikke tv2.dk sørger for at blive børsnoteret, så vil det sandsynligvis være svært at nå toppen, mener han, og så risikerer man at blive udkonkurreret af de udenlandske websites med milliardbudgettet i ryggen.

Danmarks største Internet-portal Jubii har netop anklaget TV 2 for at drive konkurrenceforvridende virksomhed ved at drive Internetdelen for licensmidler, og man har derfor indklaget stationen for EU.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs