MediaWatch

Fona skaber Internet-butik

Fona har i længere tid eksperimenteret med Internettets muligheder for at markedsføre og sælge musikprodukter, men nu udvides den 700 varenumre beskedne hjemmeside til en ambitiøs web-butik med 12.000 varenumre, skriver Børsen.

Fonas administrerende direktør Frank Henriksen har store forventninger til e-butikken. Fona står fra starten stærk i konkurrencen med blandt andet Boxman, da forbrugerelektronikkæden har eget kendt mærke, lager- og distributionssystem. Det gør blandt andet, at Fona vil kunne love, at varerne leveres indenfor 24 timer (de mest kendte titler) og uden forsendelse. Hos Boxman tager det flere dage at levere en vare.

Direktøren er så begejstret for konceptet, at Fona godt vil kunne finde på at eksportere det, udtaler han. På et senere tid udvides produktporteføljen i webbutikken til også at omfatte forbrugerelektronik.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs