MediaWatch

Fona skaber Internet-butik

Fona har i længere tid eksperimenteret med Internettets muligheder for at markedsføre og sælge musikprodukter, men nu udvides den 700 varenumre beskedne hjemmeside til en ambitiøs web-butik med 12.000 varenumre, skriver Børsen.

Fonas administrerende direktør Frank Henriksen har store forventninger til e-butikken. Fona står fra starten stærk i konkurrencen med blandt andet Boxman, da forbrugerelektronikkæden har eget kendt mærke, lager- og distributionssystem. Det gør blandt andet, at Fona vil kunne love, at varerne leveres indenfor 24 timer (de mest kendte titler) og uden forsendelse. Hos Boxman tager det flere dage at levere en vare.

Direktøren er så begejstret for konceptet, at Fona godt vil kunne finde på at eksportere det, udtaler han. På et senere tid udvides produktporteføljen i webbutikken til også at omfatte forbrugerelektronik.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs