MediaWatch

Svenskerne er de bedste til IT

Svenske virksomheder har i den seneste tid opkøbt den ene danske virksomhed efter den anden. Den udvikling har Eva Schlüntz Steensig fra Bernbach Consulting ikke svært ved at forklare. Årsagen er at danskerne ikke har den iværksætterånd, som der skal til for at klare sig som selvstændighed, og så har danskerne alt for lave ambitioner, viser en analyse foretaget af konsulentfirmaet, skriver Børsen.

Ifølge Eva Schlüntz Steensig bør både befolkningen og politikerne i Danmark tage de danske holdinger alvorligt, hvis det skal lykkes at vende udviklingen. Og det mener hun, at det kan, for Danmark har i øjeblikket de mennesmelige og økonomiske ressourcer, som skal til for at skabe ændringerne.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs