MediaWatch

Svenskerne er de bedste til IT

Svenske virksomheder har i den seneste tid opkøbt den ene danske virksomhed efter den anden. Den udvikling har Eva Schlüntz Steensig fra Bernbach Consulting ikke svært ved at forklare. Årsagen er at danskerne ikke har den iværksætterånd, som der skal til for at klare sig som selvstændighed, og så har danskerne alt for lave ambitioner, viser en analyse foretaget af konsulentfirmaet, skriver Børsen.

Ifølge Eva Schlüntz Steensig bør både befolkningen og politikerne i Danmark tage de danske holdinger alvorligt, hvis det skal lykkes at vende udviklingen. Og det mener hun, at det kan, for Danmark har i øjeblikket de mennesmelige og økonomiske ressourcer, som skal til for at skabe ændringerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs