MediaWatch

Tele1 går i luften

I første omgang vil Tele1 købe sig ind på Tele Danmarks mobilnet, og dermed bliver de kun service-udbyder af mobiltelefoni. Ifølge det svenske teleselskab er det den hurtigste måde at komme i gang på, skriver Børsen, men selskabet går med det samme i gang med at opbygge sit eget mobil-net.

Tele1 er i øjeblikket i gang med at undersøge mulighederne for at byde på et af de nye mobillicenser, oplyser divisionschef i Danmark, Alexander Høgh, men der lægges ikke skjul på at det endegyldige mål er at blive i stand til at udbyde den nye UMTS-telefoni i Danmark, og det kan enten nås ved selv at byde på en licens eller ved at indgå i et konsortium, som gør det.

Tele1, der kom til Danmark i 1998, er netop blevet introduceret på den svenske Stockholm-børs og den amerikanske Nasdaq-børs. Introduktionen i Stockholm var den næststørste børsintroduktion nogensinde, og selskabet skønnes i dag at have en værdi på omkring 25 milliarder svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs