MediaWatch

Telia sponsorerer cykelhold

Aftalen med MemoyrCard-Jack&Jones indebærer at Telia bliver hovedsponsor for holdet foreløbigt et år frem i tiden, fremgår det af en pressemeddelelse.

Aftalen trådte i kraft i dag, i forbindelse med starten af dette års udgave af det traditionsrige World Cup-løb, Flandern Rundt, men allerede fra startdagen gav investeringen bagslag. Det er nemlig netop blevet afsløret, at én af holdets danske ryttere, Nicholai Bo Larsen er under mistanke for at have brugt dopingstoffet EPO, og derfor er blevet smidt ud af løbet.

Læs pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs