MediaWatch

2M skaber verdensfirma

Det er i første omgang sket ved at opkøbe det århusianske web-bureau NetGuide. GlobalValue har valgt at skyde adskillige millioner kroner i NetGuide, blandt andet på grund af, at firmaet allerede har en stærk position i den tredje verden, skriver Børsen.

NetGuide har siden 1999 haft et datterselskab i Uganda, og man er i gang med at etablere tilsvarende projekter i blandt andet Zimbabwe, Kenya, Tanzania og Vietnam. Målet er at åbne et datterselskab i et nyt land hver måned, oplyser direktør Niels Christian Nielsen fra GlobeValue.

GlobeValue vil eje virksomheder overalt i verden, med specialer indenfor hele e-business området, og man har allerede indgået forhåndsaftaler med en lang række virksomheder og investorer.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs