MediaWatch

Nissen vil have afklaring på digital-TV

De ekstra midler til digital programudvikling og online-aktiviteter kommer på et tørt sted, siger DR, der nu kan fortsætte sit udviklingsarbejde med fornyet styrke". Det siger DRs generaldirektør Christian S. Nissen i en kommentar til medieforliget.

"Oven på den beslutning, der allerede er taget om digitalisering af radiosendenettet (DAB), må der nu ske en hurtig afklaring om digitalisering af Tv-sendenettet (DVB) i forhold til satellit og kabel. Det er ikke et 'enten-eller'. Andre lande siger 'både-og'. Det bør vi også gøre i Danmark", siger Christian S. Nissen.

Læs hele artiklen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs