MediaWatch

CyberCity er ikke billigere men dyrere

CyberCity har oprettet en ny erhvervsafdeling, og i den forbindelse meldt ud med et tilbud, som efter sigende skulle være en del billigere end kendte tilbud. Det har provokeret Tele Danmark til at sende sine priser til Berlingske Tidende, hvoraf det fremgår, at CyberCity’s flat-rate tilbud er markant dyrere end Tele Danmarks. Faktisk er priserne mellem 20.000 og 30.000 kroner dyrere for forbindelser mellem 512 Kbit og 2 Mbit, skriver Berlingske Tidende.

CuberCity’s erhvervschef Daniel de Visme svarer ved at hævde, at der var tale om en sammenligning med UNI2’s priser på flat-rate Internet-forbindelser, hvor en 2 Mbit linie koster omkring 200.000 mod CuberCity’s 120.000 kroner. Vi afventer at høre UNI2’s reaktion på det.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs