MediaWatch

IT-butikken fokuserer på pris og logistik

IT-butikken har stor succes med at sælge PC- og computerudstyr over Internettet. Siden etableringen i 1996 er forretningen vokset til 16 medarbejdere, som hver dag ekspederer 200-400 forsendelser fra firmaets varekatalog på mere 10.400 varer, skriver Jyllands Posten.

Baggrunden for den succes skyldes konstant fokus på at være Internettets billigste leverandør af IT-udstyr. Det sikrer man ved løbende at indhente priser fra Internet-tjenesten edbpriser.dk, som hver uge offentliggør landets billigste priser på IT-udstyr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs