MediaWatch

Tele Danmark moderniserer kabel-TV nettet

Moderniseringen af Tele Danmarks kabel-TV, som omfatter investeringer til 400-500 millioner kroner, vil bl.a. give kunderne adgang til superhurtigt Internet over kabel-nettet, uden at det forudsætter, at der anvendes en telefonlinie til opkoblingerne.

Initiativet til investeringerne kommer fra Tele Danmark Kabel TV’s ny direktør Niels Breining, som i de seneste fem måneder har ledet et større oprydningsarbejde, som har skullet bringe orden i teleselskabets edb-kaos, skriver Børsen.

De nye investeringer i kabel-TV nettet vil blive behandlet ved Tele Danmarks bestyrelsesmøde i næste uge, hvorefter arbejdet kan gå i gang. Selve moderniseringen forventes at ville tage omkring to år.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs