MediaWatch

Politikere vil favorisere aviser

Efter at det i går stod klart, at der er et politisk flertal imod, at Kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen uden videre får lov til at forære den fjerde ledige radiokanal til TV 2, undersøger hun nu, om der er mulighed for at favorisere aviserne, hvis radiokanalen udbydes til licitation.

Ifølge Kulturministeren er der stor interesse i Folketinget for at tilgodese den skrivende presse, og derfor har hun bedt Konkurrencestyrelsen om at undersøge muligheden herfor, i forbindelse med tildeling af den fjerde og femte radiostation, skriver Berlingske Tidende.

Elsebeth Gerner Nielsen afventer Konkurrencestyrelsens svar i dag, men en kontorchef fra styrelsen, Merete Rasmussen, har allerede udtalt overfor Berlingske Tidende, at der er et krav om, at alle skal behandles lige og ikke-diskriminerende.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs