MediaWatch

Sand WAP-innovation fra Århus

Ressource Software Engineerings WAP-løsning er udviklet i samarbejde med virksomheden Rockwell Automation i albertslund, som sælger udstyr til regulering og styring af produktionsanlæg i industrien.

Et eksempel på den nye banebrydende WAP-løsnings anvendelsesmuligheder kan være, hvis der i en produktionsvirksomhed opstår driftsproblemer udenfor den ordinære arbejdstid. Her vil fabriksmedarbejderen kunne sætte sig i forbindelse med en ekstern servicemedarbejder, som via sin WAP-mobiltelefon vil kunne stille en diagnose og beslutte, hvad der skal gøres ved det, forklarer administrerende direktør og eneejer Christian Dalsgaard overfor Børsen.

Hidtil er der primært blevet fokuseret på forbrugernes mange nye muligheder for at anvende WAP-mobiltelefoner til e-handel og informationssøgning på Internettet, men nu har århusianske Ressource Software Engineering vist vejen med en løsning som også kan bruges af industrien til produktionsstyring.

Der er ingen tvivl om at WAP rummer meget store perspektiver som et værktøj til styring i industrielle virksomheder, men udviklernes fantasi har hidtil ikke kunnet række længere end til at komme med forslag til, hvordan den nye banebrydende teknologi kan anvendes i forbrugersammenhæng. Med undtagelse af lige netop århusianske Ressource Software Engineering.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs