MediaWatch

Søndagsavisen børsnoterer Internetportal

Den forventede kapital fra børsnoteringen, som ventes at andrage et trecifret millionbeløb, vil Søndagsavisens Online-division først og fremmest anvende til at ekspandere Danmark, Norge, Sverige, England og Polen, hvor koncernen i forvejen er repræsenteret, skriver Jyllands Posten.

Søndagsavisen vil gennemføre den planlagte ekspansion i løbet af 2000, og strategien er, at Online-divisionen i løbet af 5-10 år vil være større en avis- og distributionsdelen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs