MediaWatch

Tysk multimediefirma på opkøb i Sverige

Dermed bliver MouseHouse formelt set tysk ejet, efter at Mandator-Cell opkøbte det danske web-bureau sidste år, skriver Jyllands Posten. I sidste ende bliver selskaberne en del af Tysklands største medie- og Internetkoncern Bertelsmann, der ejer 60 procent af Pixelpark.

Det nye selskab kommer til at hedde New Pixelpark, og med i alt 2300 medarbejdere, bliver det Europas største Internetkonsulentfirma.

Den administrerende direktør Paulus Neef fra Pixelpark vil gøre multimediefirmaet til verdens førende indenfor e-services, og den nye svenske erhvervelse er et skridt på vejen. Desuden er man i øjeblikket ved at etablere sig i USA, hvor der i første omgang skal ansættes 50 medarbejdere til et kontor i New York.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs