MediaWatch

EU-topmøde vil handle om Internettet

Topmødet vil i bedste fald få stor betydning for Europas fremtid som en konkurrencedygtig region indenfor den nye økonomi, skriver Børsen.

Et af temaerne, som stats- og regeringscheferne vil diskutere, går under overskriften eEuropa, hvis formål er yderligere at liberalisere Europa’s økonomi. Her er målsætningerne blandt andet, at medlemslandene indenfor de næste fem år skal sikre, at lokal telefoni bliver billigere, så Internet-adgang næsten bliver gratis. Derudover har EU et hængeparti omkring elektronisk handel, som skal færdiggøres.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs