MediaWatch

Ny Internet-bank til lavpris

Ifølge direktør Lars Krull fra BankInvest, der er et af den nystartede banks investorer, afspejler de eksisterende bankers prisstrukturer fortsat, at der står en traditionel bank med en traditionel omkostningsstruktur bag, skriver Børsen.

Derfor regner man med i Basisbank at kunne konkurrere på prisen, ved at lade de reducerede omkostninger komme kunderne til gode. På den måde skulle det være muligt at betjene en almindelig bankkunde for 3-400 kroner om året, hvor en tilsvarende kunde koster 6-8000 kroner i en traditionel bank.

Den nye Basisbank forventer at være på markedet inden sommerferien, i første omgang med almindelige bankydelser til private som lønkonto, bil- bolig- og forbrugslån samt opsparingskonti. Derefter vil man på et senere tidspunkt udvide med de mere avancerede bankprodukter som for eksempel aktiehandel, og man har desuden planer om at registrere nye tilsvarende selskaber i det øvrige Norden.

Investorerne bag Basisbank er BankInvest-gruppens IT Venture fond, en tilsvarede venturefond fra Singapore, Vertex of Singapore, Islandic Investment Bank og en række mindre investorer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs