MediaWatch

Flere netdoktorer i Danmark

Norske Doktor Online starter i Danmark og Sverige til maj, oplyser Berlingske Tidende, og derfra vil Internettjenesten fortsætte med at ekspandere i resten af Europa, hvor målsætningen er at blive den største community-baserede helsetjeneste.

Doktor Online har over 75.000 brugere og 10 millioner sidevisninger om måneden i Norge, og dermed har selskabet tilstrækkelig format til at opfylde sine ambitioner om markedslederskab i Europa. Bag lægetjenesten står blandt andet koncerne Egmont og Orkla.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs