MediaWatch

Flere netdoktorer i Danmark

Norske Doktor Online starter i Danmark og Sverige til maj, oplyser Berlingske Tidende, og derfra vil Internettjenesten fortsætte med at ekspandere i resten af Europa, hvor målsætningen er at blive den største community-baserede helsetjeneste.

Doktor Online har over 75.000 brugere og 10 millioner sidevisninger om måneden i Norge, og dermed har selskabet tilstrækkelig format til at opfylde sine ambitioner om markedslederskab i Europa. Bag lægetjenesten står blandt andet koncerne Egmont og Orkla.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs