MediaWatch

Zentropa skaber TV-station

Bag den nye TV-station står ud over Zentropa en hemmelig IT-investor, som har skudt penge i projektet. Kanalens drift bliver reklamefinansieret, og det er meningen at den skal give overskud lige fra starten.

TVropa.com vil i starten sende udelukkende på engelsk, men når det udenlandske gennembrud er i hus, vil man begynde at sende børne-TV på dansk, udtaler udviklingsdirektør Niels Aalbæk Jensen fra Zentropa’s digitale division, Zentropa, overfor Berlingske Tidende.

Indholdet på den nye interaktive TV-kanal kommer til at bestå af underholdningsprogrammer fra Filmbyen i Hvidovre, og så er Zentropa gået sammen med en stor erhvervsøkonomisk nyhedstjeneste, og der vil blive sendt udsendelser om film, økologi, gør-det-selv arbejde, underholdningsbranchen, musik og teknik. Nogle af udsendelserne vil Zentropa selv producere, og andre vil komme fra selvstændige idémænd.

Mere fra MediaWatch

Meta truer med at fjerne nyheder fra Facebook

Et amerikansk lovforslag, der skal stille medier stærkere i forhandlinger om betaling for nyhedsindhold på platforme som Facebook, får det sociale medieselskab til igen at true med at fjerne nyhedsartikler.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs