MediaWatch

Det offentlige skal benytte e-handel

Kun syv ud af ti indkøbsafdelinger i det offentlige har benyttet sig af e-handel, viser en undersøgelse fra Handelshøjskolen i København ifølge Computerworld. Det mener ITK er alt for få, og derfor vil de have regeringen til at fastsætte retningslinierne for offentlige indkøb via e-handel.

ITK foreslår, at der indføres en bundgrænse for, hvornår et indkøb skal foretages via e-handel. Desuden skal der stilles krav til de statslige og kommunale institutioner om at formulere en strategi indenfor området, for uden en strategi bliver det svært at indføre nye systemer i det offentlige.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs