MediaWatch

NRK lancerer nyheder på WAP

Det er Højskolen i Østfold, som har udviklet en WAP-tjeneste for NRK Interaktiv. HIOF har også udviklet NRKIs nyhedstjeneste til brugere af håndholdte Palm-enheder, og har været samarbejdspartner siden starten af NRKs internetvirksomhed i 1995.

Med den nye WAP-tjeneste er NRKs nyheder tilgængelige i fem medier - TV, radio, Internet, tekst-tv og mobiltelefon. Dette er en forsmag på hvorledes NRK vil udvikle sig til et multimediehus, hvor indholdet som interesserer den enkelte altid vil være til rådighed med et tryk på en tast - nårsomhelst, hvorsomhelst og på det apparatet det til enhver tid passer bedst.

Mobiltelefonsalget i Norge nåede i 1999 op på 1,4 millioner. Tre af fire nordmænd over 12 år har nu en mobiltelefon - og i år ventes det, at den store udskiftning sker til WAP-mobiltelefoner.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs