MediaWatch

IBM satser på det mobile Internet

IBM tror stærkt på at fremtiden vil blive trådløs, og derfor den ambitiøse satsning i Helsinki Wireless Virtuel Village, hvor dert skal forskes og udvikles indenfor teknologiske løsninger til fremtidens trådløse samfund, skriver Jyllands Posten.

Ifølge chefen for IBM Europe, Mike Lawrie, bliver Europa kernecentret indenfor det mobile Internet, og den udvikling er godt på vej til at eksplodere. Her vil IBM være med til at skabe udviklingen ved at bygge en platform, som kan bygge den næste generations trådløse samfund, udtaler Mark Bregman fra IBM Pervasive Computing Division til Jyllands Posten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs