MediaWatch

PremiTech solgt til Mærsk Data

PremiTech leverer softwareløsninger til erhvervslivet som hurtig databaseadgang, kryptering og hurtigere videresendelse af trafik på Internettet, skriver Børsen. Ifølge direktør og medstifter Lars Haugaard fra PremiTech er virksomheden selv i besiddelse af de teknologiske kompetencer, og motivet for salget til Mærsk Data er netop at supplere disse med et stort salgsapparat.

PrimiTech arbejder på at få flere amerikanske partnere til at bidrage med salg og implementering af virksomhedens løsninger, og man er også på udkig efter flere partnere i Danmark og det øvrige Europa.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs