MediaWatch

Merkantildata bliver femtestørste

Allerede i slutningen af februar kontrollerede Merkantildata de to virksomheder Avenir og Provida, skriver Berlingske Tidende. Hermed er Merkantildata rykket op på en femteplads blandt de største udbydere af Internetløsninger. De fire største er i dag Cell Networks, Famfab/Networkers, Icon Medialab og Information Highway.

De to nye virksomheder, som skal indlemmes i Merkantildata, er først og fremmest stærke inden for henholdsvis udvikling og rådgivning vedrørende finansielle applikationer, og det er netop kombinationen af de to virksomheders kompetencer, som er baggrunden for opkøbene. Merkantildata står overfor at skulle levere løsninger til flere finansielle institutioner i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs