MediaWatch

Succes med spil på Internettet

Lottospillet Gratispenge er på kun få uger godt på vej til at blive blandt de 20 mest besøgte danske web-sites, skriver Berlingske Tidende. Det er gratis at deltage i spillet, hvor man blot skal gætte fem tal, og gevinsterne er annoncørfinansieret. Øjensynligt er den form for spil ganske lovligt i Danmark. Ejeren har indhentet tilladelse fra Told & Skat, og der er intet i lovgivningen som forbyder det.

Tilsynet med spil i Danmark er underlagt Skatteministeriet og Justitsministeriet, men her gælder lovene kun for spil, hvor der er tale om et indskud. Det er der ikke for spillene på Internettet, og derfor skal spillene kun overholde markedsføringslovens §9, der siger, at deltagelse i en konkurrence ikke må være betinget af køb af en vare.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs