MediaWatch

Succes med spil på Internettet

Lottospillet Gratispenge er på kun få uger godt på vej til at blive blandt de 20 mest besøgte danske web-sites, skriver Berlingske Tidende. Det er gratis at deltage i spillet, hvor man blot skal gætte fem tal, og gevinsterne er annoncørfinansieret. Øjensynligt er den form for spil ganske lovligt i Danmark. Ejeren har indhentet tilladelse fra Told & Skat, og der er intet i lovgivningen som forbyder det.

Tilsynet med spil i Danmark er underlagt Skatteministeriet og Justitsministeriet, men her gælder lovene kun for spil, hvor der er tale om et indskud. Det er der ikke for spillene på Internettet, og derfor skal spillene kun overholde markedsføringslovens §9, der siger, at deltagelse i en konkurrence ikke må være betinget af køb af en vare.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs