MediaWatch

Teleselskaberne skal vælge WAP-strategi

For så vidt er telebranhens problemer af positiv karakter, når de står over for at skulle vælge at engagere sig i nye muligheder med WAP. Hidtil har de ikke haft den helt store succes med at udbyde indhold.

Account manager hos Nokia Danmark, Poul Lynghøj, er ikke i tvivl om, at værdikæden er under kraftig forandring for teleselskaberne. Ifølge Lynghøj skal teleselskaberne finde ud af, om de i fremtiden blot vil være bit-leverandører, eller de vil være full blown udbydere af tjenester og portaler, skriver Børsen.

Ifølge Sonofons informationschef Karin Skjødt Larsen er opskriften ikke fundet endnu, men det er netop det problem som teleselskaberne overvejer i øjeblikket. Heller ikke forretningsmodellen er helt på plads endnu, og man skal finde ud af, hvem der skal betale hvem, når for eksempel en bank får plads hos en teleoperatør.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs