MediaWatch

Europa’s største Internet-bank

Ikke overraskende blev de to bankers pressemøde da også transmitteret direkte over Internettet. Bestyrelsesformand Jacob Palmstierna mener, at Internettets revolution gør det nødvendigt at en bank er proaktiv, hvis ikke den nye teknologi skal udgøre en trussel.

Tilsammen har den svenske og den danske bank 1,4 millioner Internet-bankkunder. Til sammenligning meddeler Deutsche Bank at have 500.000 bankkunder online, og den nystartede engelsk-spanske Unofirst internetbank har i dag 50.000 kunder, men håber at nå op på 3. millioner i løbet af år2003, skriver Børsen. USA’s Bank of America har omkring 2 millioner Internet-kunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs