MediaWatch

Topchef tror på Internettet i industrien

Danske industrielle virksomheder vil i de kommende år begynde at rendyrke Internettet og IT-teknologiens muligheder, og det vil medføre en ny effektivitet og sparede omkostninger af utrolige dimensioner, mener Danfoss-koncernchefen ifølge Børsen. Den omstilling vil tage tid og forudsætter en reel omorganisering af virksomhederne, hvis de skal klare sig i det nye årtusinde.

Ifølge Jørgen Mads Clausen vil Internettet og IT-teknologien fjerne mange led i forædlingskæden, og der vil blive knyttet tættere partnerskaber mellem virksomhederne og kunderne, hvilket vil medføre, at der ikke bliver behov for så store salgsafdelinger, produktionsplanlægning og lagre.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs