MediaWatch

Det mobile Internet bliver dominerende

Ifølge præsidenten for Nokia Mobile Phones, Matti Alahuhta, er Internettets største problem i dag, at adgangen er begrænset til et sted, skriver Børsen. Men det vil ændre sig, og præsidenten for Nokia forudser, at allerede ved udgangen af 2003 vil det blive mest almindeligt at anvende mobiltelefoner til at koble sig på Internettet med. Da vil der være mere end 500 millioner trådløse terminaler i verden, som kan bruges til at surfe på nettet med.

Første skridt for mobiltelefonen til at overtage rollen som Internet-apparat bliver den nye WAP-standard. Nokia regner med at sælge 25-29 millioner WAP-terminaler i år.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Seneste nyt

Se flere jobs