MediaWatch

Nyt Internetmagasin til livsnydere

Hører man til dem, der går op i cigarer, cognac og whisky, eller ønsker man blot at vide lidt mere om de gode sager, er Cigar og Bar det rette sted på nettet. Artikler, nyheder og anmeldelser, der omhandler de gode drikkevarer og fine cigarer, holder læseren opdateret. Vil man vide mere, finder man som læser en meget omfangsrig og dybdegående baggrundsinformation om specielt cigarer, whisky og cognac.

"Cigar og Bar arbejder på at blive det forum, som Internetbrugerne vælger som første stoppested, når der skal findes oplysninger om det gode livs fornøjelser. Samtidig giver Cigar og Bar mulighed for, at brugerne kan holde sig opdateret med nyheder gennem et abonnement på vores gratis nyhedsservice", siger redaktør Ulrik Buhl fra www.cigarogbar.dk

Han tilføjer "Internettet som medie er uden tvivl fremtiden for denne type af specialmagasiner. Læserne kan i langt højere grad selv vælge deres information, samtidigt med at de logistiske muligheder på Internettet åbner for en voldsomt udvidet læserservice i forhold til de trykte blade. At udnytte disse muligheder vil fremover komme til at gavne både læseren, men i høj grad også de brancher, der forstår at udnytte Internettets dynamik".

Læs også pressemeddelelsen her.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs