MediaWatch

Stigende konkurrence på mobiltelefoner

Verdensmarkedet for mobiltelefoner vil ekspandere kraftigt i løbet af de kommende år. Allerede i løbet af et års tid forventes antallet af mobiltelefonbrugere i verden at stige til det dobbelte fra omkring en halv milliard i dag, skriver Børsen. Der er derfor meget at hente for den mobiltelefonproducent, der formår at markedsføre sig bedst.

I dag er finske Nokia klart verdens største producent med en markedsandel på 30 procent. På andenpladsen ligger amerikanske Motorola med omkring 17-18 procent. Tredjepladsen går til franske Alcatel, og tyske Siemens og svenske Ericsson ligger på henholdsvis fjerde- og femtepladsen, begge med en ambition om at rykke op på tredjepladsen.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs