MediaWatch

Mærke for e-sikkerhed

Regeringen vil gerne sikre de danske forbrugere mod usaglig handel og markedsføring på Internettet. Det skal ske ved at indføre en ordning, hvor virksomheder, som lever op til skrappe retningslinier, får ret til at anvende et nyt elektronisk mærke på deres hjemmeside, skriver Berlingske Tidende.

Dansk Handel & Service går ind for, at der indføres en kontrolordning overfor Internettet. Ifølge direktør Søren B. Henriksen har Dansk Handel & Service længe ønsket en ordning, som kan gøre forbrugerne mere trygge ved at handle på Internettet, og som giver mulighed for at skelne mellem saglige og usaglige virksomheder.

Den nye e-mærkningsordning er et led i regeringens samlede e-handelsplan, som skal sikre at Danmark bliver førende på området.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs