MediaWatch

Vodafone og Casio udvikler mobil lommecomputer

Casio's lommecomputer eller PDA (Personal Digital Assistant) indeholder alle de faciliteter en lommecomputer bør have og den har en full touch skærm i farver og et indbygget kamara, stereolyd og videokort.

Via forbindelsen til det trådløse Internet kan brugeren sende og modtage e-mails og farvepostkort, føre kalender og administrere møder og kontakter, downloade lydsekvenser og musikstykker og snart vil det også blive muligt at downloade videosekvenser over nye spillefilm eller sportsudsendelser.

Den nye lommecomputer fra Casio forventes at komme i handlen i løbet af efteråret 2000, og systemet vil som den første mobile lommecomputer være forberedt på at udnytte den nye trådløse bredbåndsnet med høj hastighed - den såkaldte GPRS (general radio packet service) teknologi, som forventes at blive i stand til at transmittere data på hastigheder op til 120.000 bits per sekund.

Desuden garanterer firmaerne, at systemet vil blive opgraderet til den nye generation af mobiltelefonstandard 3G , når den bliver klar. Udover at være baseret på WAP, vil det også være muligt at downloade hele Internet-hjemmesider på lommecomputeren, akkurat som man kan det fra sin stationære computer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs